Katalog

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

06.12.2022 00:12

Industrijske plinske vzmeti družbe ACE: različice iz nerjavečega jekla širijo področja uporabe

Industrijske plinske vzmeti so idealne kot praktični pripomočki za odpiranje in zapiranje pokrovov, pokrovov in loput. Ti strojni elementi so pri podjetju ACE Stoßdämpfer GmbH na voljo kot industrijske plinske tlačne in plinske natezne vzmeti. Enostavno in zanesljivo podpirajo mišično moč uporabnika, različne različice iz nerjavnega jekla pa dodatno širijo obseg uporabe.

Industrijske plinske natezne vzmeti in industrijske plinske tlačne vzmeti družbe ACE so na voljo iz zlitin nerjavnega jekla V2A in V4A z oznakami tipa GZ-15 do GZ-40 in GS-15 do GS-40 s premerom telesa od 15 do 40 mm. Poleg tega so industrijske plinske vzmeti na voljo v velikosti od 8 do 12 mm kot tipi GS-8 do GS-12 v V4A. Patrick Czeckay, tehnični svetovalec družbe ACE, odgovoren za industrijske plinske vzmeti, pojasnjuje razloge za to: "Naše manjše vrste GS se redkeje zahtevajo v nerjavnem jeklu, kadar pa se, naše stranke zahtevajo odpornejšo zlitino V4A. V primeru industrijskih plinskih vlečnih vzmeti ni povpraševanja po še manjših vrstah nerjavnega jekla zaradi njihove prostorsko varčne zasnove." Kvalitativna razlika med obema nerjavnima jeklom je, da krom-nikljevo jeklo v V4A še vedno vsebuje molibden. Za ladjedelništvo, na primer pri dvigovanju loput ali za regulirano hitrost pri podaljševanju čolnov, podjetje iz Langenfelda v Porenju ponuja predvsem tipe iz nerjavnega jekla V4A. V nasprotju z zlitino V2A je ta zaradi vsebnosti molibdena bolj odporna proti koroziji in morski vodi. Vse plinske vzmeti iz nerjavnega jekla podjetja ACE so odporne na vplive okolja, zato navdušujejo z zanesljivim delovanjem, privlačnim videzom in dolgo življenjsko dobo. Visokokakovostna dodatna oprema ponuja strankam možnost, da jo same vgradijo v stroje in sisteme, zlasti ker so priključni deli na voljo tudi iz nerjavnega jekla. Zaradi svojega bleščečega videza se pogosto uporabljajo na območjih z javnim prometom. Sicer pa se uporabljajo, kadar so higienske zahteve še bolj stroge, na primer v medicini, čistih prostorih in živilski industriji. Zato so standardno napolnjeni z živilskim oljem, ki izpolnjuje zahteve FDA 21 CFR 178.3570. Druga področja uporabe so avtomobilska in strojna tehnika ter vojaška, okoljska in vodna tehnika.

Industrijske plinske vzmeti podjetja ACE s tehnologijo ventilov in popolnim servisom

Presenetljivo dobro obvladljivost teh rešitev podjetja ACE pojasnjuje predvsem dejstvo, da je mogoče industrijske plinske vzmeti zaradi tehnologije ventilov, uporabljene pri vseh vrstah, individualno napolniti z dušikom. S pomočjo te tehnologije je mogoče sile natančno prilagoditi ustrezni uporabi z izpuščanjem ali polnjenjem dušika na kraju samem, odvisno od želja stranke, s polnilno skrinjico. Strokovnjaki družbe ACE strankam ne pomagajo le pri tem, temveč so kadar koli na voljo tudi za svetovanje in oblikovanje po telefonu ali za neposredno pomoč pri rešitvah, prilagojenih posameznim strankam. Po eni strani je storitev zagotovljena prek spleta prek e-pošte ali klepeta, po drugi strani pa stranke vse pogosteje izbirajo način prek orodij za izračun in konfiguracijo plinskih vzmeti. Razlog je tudi v tem, da je ustrezna programska oprema intuitivna in vizualno privlačna ter omogoča izbiro 2D ali 3D pogleda.


Več novic

Pri testiranju invalidskih vozičkov proizvajalci iz razumljivih razlogov igrajo varno. Za...

22.12.2023 01:05

Varnostni amortizerji
Strokovnjaki za ustavitev v sili praznujejo premiere v filmu in televiziji
Ko gre za tehnologijo industrijskega dušenja, je družba ACE eden prvih naslovov za večino inženirjev in oblikovalcev po vsem svetu. Ne glede na poizvedbe, ki jih imajo strokovnjaki v teh dneh, podjetje ACE vedno hitro odgovori nanje, bodisi prek spleta bodisi prek osebnega stika na kraju samem.

Pri oblikovanju invalidskih vozičkov je še veliko prostora za izboljšave. To dokazuje enosledni v...

Razbremenitev med rokovanjem in predelavo: univerzalni vijačnik s plinsko vlečno vzmetjo in strukturnimi blažilniki podjetja ACE
v univerzalnem izvijaču podjetja Metallatelier GmbH