Katalog

Eppendorf SE

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

27.07.2021 01:07

Eppendorf predstavlja novo večnamensko centrifugo 5910 Ri

Vodilno podjetje na področju znanosti o življenju Eppendorf predstavlja novo centrifugo, zasnovano za povečanje učinkovitosti v laboratoriju: Centrifuge 5910 Ri. Ta nova centrifuga je naslednica priljubljene Centrifuge 5910 R, paradnega konja portfelja večnamenskih centrifug Eppendorf. Od predstavitve leta 2018 je ta centrifuga z izjemno vsestranskostjo in enostavnostjo uporabe olajšala vsakdanje laboratorijsko življenje strankam po vsem svetu.

Z uvedbo centrifuge 5910 Ri Eppendorf znanstvenikom ponuja napredne funkcije za poenostavitev in pospešitev centrifugiranja: Inovativni uporabniški vmesnik z zaslonom na dotik omogoča hiter vnos želenih parametrov, upravljanje uporabnikov s tremi ravnmi ter dokumentiranje opravljenih postopkov in ustreznih parametrov pa zagotavlja večjo varnost in sledljivost. Opcijska povezava z novim digitalnim laboratorijskim paketom VisioNize® ne omogoča le oddaljenega nadzora enote in pošiljanja obvestil uporabniku v primeru alarma ali posebnega dogodka, temveč je zelo priročen tudi integriran dostop do pomembnih dokumentov, kot so certifikati in navodila za uporabo.

Široka paleta rotorjev in adapterjev omogoča široko paleto aplikacij, edinstveni univerzalni rotor pa omogoča prihranek časa pri centrifugiranju, npr. 50 ml koničnih epruvet, plošč in 250 ml steklenic, brez menjave rotorja, skodelic ali adapterjev.

Velika zmogljivost in zmogljivost centrifuge skupaj z intuitivnim uporabniškim vmesnikom za hitro in brezhibno delovanje zagotavljajo, da je nova Eppendorfova centrifuga 5910 Ri opremljena tako, da izpolnjuje zahteve sodobnih laboratorijev zdaj in v prihodnosti.

Za več informacij o centrifugi 5910 Ri obiščite www.eppendorf.com/Centrifuge-5910Ri

Več novic

Z napravo Mastercycler® X40 vaše vsakodnevne laboratorijske rutine ne bodo le zanesljive in u...

Takara Bio Inc (Takara Bio) in Eppendorf SE, dve vodilni podjetji na področju znanosti o življenju, z veseljem napovedujeta sodelovanje v okviru strateškega sporazuma o skupnem trženju.
promocije 01. september 2023 - 31. december 2023
Pri Eppendorfu se zavedamo ključne vloge, ki jo ima potrošni material iz plastike v laboratoriju. Hkrati se zavedamo, da je usklajevanje zahtev sodobne znanosti s skrbjo za okolje ključni izziv pri upravljanju laboratorija za znanosti o življenju. Zato sledimo načelu "zmanjšaj, ponovno uporabi, recikliraj" vedno in povsod, kjer je to mogoče, in se vedno bolj zanašamo na uporabo surovin na biološki osnovi.

Podjetje Eppendorf SE s sedežem v Hamburgu, ki se ukvarja z znanostmi o življenju, letos že 28. p...

Enokanalne pipete Eppendorf Xplorer® in Xplorer plus so bile certificirane z oznako ACT®...