Katalog

TOPTEK Fiber Laser Welder Prenosni laserski varilni stroj

20.12.2022 00:00

TOPTEK Fiber Laser Welder Prenosni laserski varilni stroj

Odgovori na oglas

Fiber laserski varilni aparat je napredna tehnologija varjenja, ki odlično nadomešča tradicionalno električno varjenje, varjenje MIG in varjenje CO2.
Postopek laserskega varjenja je taljenje povezovalnega območja z zelo visokoenergijskim in gostim žarkom z veliko količino toplote. Enomodulni optični vlakneni laserski vir zagotavlja stalno in stabilno moč ter visoko kakovost laserskega žarka. Razpon laserske moči je mogoče prilagoditi glede na dejanske proizvodne potrebe. Ta rešitev zagotavlja neprimerljivo prilagodljivost uporabe in visoko zanesljivost.

PREDNOST PRED TRADICIONALNIM VARJENJEM V VSEH ASPEKTIH
1. Večja hitrost: učinkovitost varjenja ali čiščenja je od 5- do 10-krat večja kot pri tradicionalnem varjenju.
2.Enostavno upravljanje: ne potrebujete izkušenega operaterja, vsaka zelena roka ga lahko upravlja v 30 minutah usposabljanja.
3.Varčevanje s stroški: varjenje: 80 % manj stroškov kot pri običajnem električnem varjenju, varjenju MIG in argonskem obločnem varjenju. Manj operaterjev, manjša poraba (plina, potrošnega materiala itd.) in krajši delovni čas. Na primer, če je delovna obremenitev enaka 1 izkušenemu operaterju, ki dela 10 ur, z laserskim varilnim ali čistilnim strojem pa ga lahko le 1 navadno bitje popravi v 3 urah.
4.Varilni šiv je skoraj neviden, površina varjenja pa gladka.
5.Zelo majhna deformacija na obdelovancu.
6.Varnejše delovanje.
7.Okolju prijazno varjenje.


Odgovori na oglas

Kategorija
Ponudbe